REPARATIE

Reparatie: vakkundig en snel bij van Haren

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij van Haren twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Alle kennis en apparatuur in huis

Auto van Haren is het goede adres om een defect snel te laten repareren, want geen defect of storing is ons onbekend. Door de kennis en apparatuur die we in huis hebben, hebben we het probleem snel geïdentificeerd en opgelost.

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij van Haren twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

De beste onderdelen

We gebruiken bovendien alleen de beste onderdelen. Veel originele fabrieksonderdelen komen rechstreeks bij de leverancier vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf. Wij maken ruitenwissers, bougies, remonderdelen en noem maar op. Bovendien maken wij gebruik van diverse systemen die essentieel zijn voor de veiligheid van uw auto; denk aan ABS en ESP.  De beste kennis over deze systemen vindt u dan ook bij Auto van Haren

Contact

Vragen? Neem contact met ons op!

T: 0485-340698

De Flammert 1205
5854 NC Nieuw Bergen
0485 - 340 698
info@autovanharen.nl
Maandag - Vrijdag
08:00 - 17:30
  Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten
 
Maak een afspraak